Op donderdagavond 6 september 20:00 uur opent het Bestuur van Stichting Dorpshuis De Tille de deuren voor een ‘jaarvergadering”.

Hoewel we als stichting geen jaarvergadering hoeven te houden (we hebben immers geen leden) hebben we bij de oprichting van de beheerstichting afgesproken dat we jaarlijks een bijeenkomst organiseren aan de start van een nieuw seizoen (ons seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni) waarbij we terugblikken op het afgelopen seizoen, de financiƫle cijfers, maar vooral vooruitblikken op het programma van het nieuwe seizoen en we kunnen nu al melden dat het (o.a. vanwege de samenwerking met Dorpsgemeenschap) een interessant seizoen 2018-2019 gaat worden!!!

Voor deze bijeenkomst nodigen we alle verenigingen die gebruik maken van De Tille uit, alle vrijwilligers van de Tille en iedereen uit het dorp die De Tille een warm hart toedraagt.

Nadere berichten volgen

Het bestuur

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit