Reserveringen
Dorpshuis De Tille is “de huiskamer van Boijl”. Inmiddels hebben vele verenigingen en instellingen hier een vast plekje ingenomen. Ook in de weekagenda van De Tille

Agenda

Maar er is nog altijd ruimte voor nieuwe verenigingen en initiatieven! Zo hebben we inmiddels al een aantal keren met succes een beurs georganiseerd. Ook steeds meer particulieren hebben de weg gevonden naar een goed verzorgde verjaardag of Familiedag in De Tille. De verhuur van vergaderruimte aan commerciële instellingen of bedrijven staat ook open; ook met bijvoorbeeld een werklunch.

Bent u geinteresseerd?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met beheerder Albert Jager (telf: 0615831380) of stuur een mail naar: dorpshuisdetille@kpnmail.nl. Samen met u worden de mogelijkheden en wensen besproken en een voorlopige datum bepaald. Heeft u hele grootse plannen, dan laat Sjoukje Bergsma zich graag vergezellen door commissielid Ilse van Zanden. Zaalindeling van stoelen en tafels, geluid, muziek, presentatiemiddelen, hapjes, drankjes, lunches ….veel is mogelijk en tot nu toe hebben we niemand hoeven teleurstellen.

Afspraken

De afspraken die de beheerder met u maakt worden vastgelegd in een standaard overeenkomst. Datum, wijze van gebruik, hoeveel ruimte, wel of geen catering, enz …voor ieders duidelijkheid wordt dat aan het papier toevertrouwd

Standaard overeenkomst

Tarieven

Dorpshuis De Tille hanteert bescheiden tarieven voor verhuur van de beschikbare ruimten in De Tille. Daarbij maken we onderscheid in prijzen voor inwoners en verenigingen uit Boijl en overige verenigingen en commerciële gebruikers.

Tarieflijst

Gebruiksregels

Vooraf duidelijkheid geeft achteraf geen vragen en gezeur. Daarom hebben we enkele gebruiksregels opgesteld waar gebruikers/huurders van De Tille zich aan moeten houden.

Gebruiksregels